Personvernerklæring

Hvem vi er

Færder Kajakk AS, org.nr.: 924 910 992
Stangsåsveien 28
3179 ÅSGÅRDSTRAND

E-post: post@faerderkajakk.no

Web: www.faerderkajakk.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (engelsk: cookies) er en liten tekstfil som lagres i nettleseren din og brukes hovedsakelig til tekniske formål slik at nettsiden skal fungere og deg en god brukeropplevelse. Du kan selv velge å ikke akseptere informasjonskapsler via innstillinger i nettleseren din, men vi kan da ikke garantere at nettsiden vil fungere skikkelig for deg.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Kontaktskjemaer

Denne siden inneholder kontaktskjemaer. I tillegg til den informasjonen du selv sender inn via kontaktskjemaet samles det inn tekniske data som tid for innsendelsen, ip-adresse og hva slags nettleser du bruker. Dette gjøres av tekniske årsaker for at vi skal kunne gi deg den beste brukeropplevelsen og brukes ikke til andre formål som feks markedsføring el.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

For å unngå spam bruker vi Google sin tjeneste reCAPTCHA v3. Dette er et analyseverktøy som vurderer hvorvidt du er en person eller en bot (et automatisk program som feks sender ut spam). Personvernerklæring for dette finner du her.

Eksterne lenker

Denne nettsiden inneholder eksterne lenker som tar deg til et annet nettsted. Ved å følge slike lenker forlate du Færder Kajakk sitt nettsted og det er dermed det nye nettstedet sin personvernerklæring som gjelder.

Vi bruker cloud-booking.net som vår leverandør av booking- og betalingstjenester. Deres personvernerklæring finner du her og bruks-/kjøpsvilkår kan du lese her.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Kontaktinformasjon

Færder Kajakk AS, org.nr.: 924 910 992
Stangsåsveien 28
3179 ÅSGÅRDSTRAND

E-post: post@faerderkajakk.no

Web: www.faerderkajakk.no

Kontakt oss

Du kan kontakte oss på epost, telefon, via sosiale medier eller ved å fylle ut kontaktskjemaet under.

Kontaktskjema

Denne websiden bruker informasjonskapsler/cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å fortsette å bruke siden godtar du dette. Les mer i vår personvernerklæring.